KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi

Yunus Emre Mahallesi Adnan Menderes Blv. No74 Onikişubat/Kahramanmaraş
Vizyon
Bilimsel Çalişma İlkeleri İle Verimlilik Esasli Kaliteli Hizmet Anlayişini Benimsemiş, Geleneklerine Bağli, Kültürel Çeşitliliğe Duyarli, Yeniliklere Açik, Sosyal Sorumluluk Üstlenmiş, Yönetişim Anlayişini Benimsemiş Saygin Kurum Olmaktir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri istikametinde, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, kültürel değerlerimize bağlı kalarak, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış yöremiz insanının dil ,din,ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin sosyal ve mesleki yönden gelişimini tamamlayıp, ürettikleri hizmet ve ürünlerden geçimini sağlayıp, yerel, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayabilen mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı, araştırmacı, katılımcı, paylaşan ve üretken insanlar yetiştirmek.
Rehber Öğretmen :
Derslik :20<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam gün Tam yıl
Doğal Gaz
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - -
Ulaşım
Okulumuzun ön ve arka tarafından cadde geçmekte olup ön taraftan Fatih dolmuşları 2,4,5 ve 6 numaralı hatları ile özel halk otobüslerinden 13,15,18,28 numaralı otobüsler geçmektedir. Arka caddeden Yavuz Dolmışlarından 1,3,5,4 ve 6 Numaralı hatlar ile özel halk otobüslerinden 2,5-A,5-B,6,7,10 ve 24 numaralı otobüsler geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Adres: Yunus Emre Mah. Adnan Menderes Bul. No:74 (Yatılı bölge) Onikişubat/Kahramanmaraş
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezi, merkez Oniki Şubat İlçesi Yatılı Bölge mevkisinde merkeze 3 km mesafede bulunmkatadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu